Marketing voor Generatie Z: Een nieuwe aanpak voor een nieuwe generatie consumenten

Gen Z herschrijft de regels van engagement. Dit rapport biedt nieuwe data en strategische inzichten om marketeers te helpen aan hun verwachtingen te voldoen. Download het rapport nu om te leren hoe je Generatie Z beter kan betrekken.

DOWNLOAD HET RAPPORT
Filters
Industrie
Onderwerp
Case Study's

iBOOD - Toonaangevend platform voor onlinedeals vertrouwt op AI van Selligent voor gepersonaliseerde aanbiedingen op basis van koopgedrag en voorraden

Kom meer te weten
Case Study's

Mittelbayerischer Zeitung - Het Duitse dagblad Mittelbayerischer Verlag verbetert klanttevredenheid en vermindert klantverloop bij abonnees op de papieren krant dankzij gepersonaliseerde e-mailcampagnes.

Kom meer te weten
Blog

Marketinginspiratie: Een “Coffee Chat” met onze klant MS Schippers

Selligent ontmoette MS Schippers voor een informeel koffiepraatje, om het creatieve gebruik van de digitale marketingtechnologie van Selligent door de onderneming in de kijker te zetten.
Kom meer te weten
Blog

Professionele tips voor marketingautomatisering: 5 uitdagingen van digitale marketingautomatisering en hoe je ze kan oplossen

Kom meer te weten
Videos

Klanten betrokken houden tijdens pandemische lockdown met gepersonaliseerde e-mailjourneys

In deze video ziet u hoe HotelSpecials met deze agile aanpak erin slaagde de open rates, interactie, tevredenheid en leads van klanten te verhogen.
Kom meer te weten
Videos

Gepersonaliseerde upsell-campagne vergroot t omzet en klantbetrokkenheid

Deze video-case study laat zien hoe de toonaangevende reisorganisatie Sunweb een gepersonaliseerde e-mailmarketing upsell-campagne heeft uitgevoerd, waardoor de klantbetrokkenheid en de inkomsten zijn gestegen.
Kom meer te weten